3DaysofDesign 3-5 september 2020

HabiCave udstilles i Pakhus 11, København, 3-5 september til 3DaysofDesign. HabiCave designet af Anne Mygind er af Lifestyle & Design Cluster udvalgt til at være blandt de 20 bæredygtige udstillere på 3DaysofDesign.

HABICAVE ER UDVIKLET FOR AT ØGE DEN MENNESKELIGE TRIVSEL

Anne Mygind design præsenterer på udstillingen HabiCave, som er et skulpturelt møbel med inspiration fra den japanske origami – en hule, som via æstetiske nuancer og en 3D-rumoplevelse, appellerer til sanserne ved både at berøre den æstetiske og følelsesmæssige oplevelse.

– Med udviklingen af HabiCave viser jeg en klar synergi mellem menneskelig og miljømæssig bæredygtighed. De to ting hænger sammen i forhold til, hvad produktet kan gøre for mennesker – og det gælder både i forhold til bæredygtigheden på produktniveau og på designet, siger Anne Mygind.

Læs hele artiklen her: www.annemygind.dk/presse-artikel-HabiCave.pdf