BAGGRUND FOR PROJEKTET

Mange oplever støjgener i deres dagligdag. HabiCave er skabt for at give mulighed for at finde ro og plads til fordybelse.

Micro-breaks øger livskvaliteten, performance og minimerer stress

Vi ved at flere og flere bliver stresset. Forskning viser, at en af grundene til denne stresspåvirkning handler om, for meget støj og mangel på ro. Det er også påvist at ”micro breaks” kan medvirke til øget livskvalitet, kan øge performance og minimerer stress. Med HabiCave styrkes trivslen via ro og via påvirkning af sanserne.

På den baggrund er HabiCave opstået – Et multifunktionelt bæredygtigt møbel henvendt til micro living i macro omgivelser. En hule der øger trivslen hos børn og voksne, med stille og sanselige faciliteter til micro breaks. En hule der skaber plads til at trække sig fra omgivelserne og plads til at være. Udviklet til mennesker, med fokus på miljøet.

*HabiCave kan rumme 1 voksen og 1 barn.

FORMSPROG HABICAVE

Gennem formgivning via origamien er der med HabiCave opstået en organisk og skulpturel form. Målet har været at arbejde med æstetikken, så hulen appellerer til sanserne, ved både at berøre den æstetiske- og følelsesmæssige oplevelse. Den kubistiske form med de organiske hjørner skal give et blødt og imødekommende udtryk. Hulen skal i sit formsprog, og med dens farve og materiale anslå en grundstemning, og have en klar signalværdi, om at man her finder tryghed, rumlighed, omfavnelse og ro. HabiCave er et blødt hvilerum, et hule- og gemme-sig-rum, et følerum, et hyggerum, men måske også et råberum – et rum hvor man kan finde plads til aflad.

Produktets udtryk skal signalere ”lækkerhed” og ”Skandinavisk design” via enkelthed og gennemtænkt æstetik. For at opnå hulefornemmelsen er formen forholdsvis lukket for hygge, ro og omfavnelse.

læs mere om formsprog

HABICAVE – ET BÆREDYGTIGT PRODUKT

Hulen er udviklet i filt lavet af PET plast samlet i verdenshavene. Et certificeret materiale der indfrier mange krav til bæredygtigheden i produktets livscyklus. 

Bæredygtigheden er ligeledes tænkt ind i alle design- og produktmodningsfaser, med særlig fokus på: sundhed og trivsel, kvalitets uddannelse og livet i havet fra FNs 17 verdensmål.  

læs mere om bæredygtighed

BESTILLING AF HABICAVE

Du kan allerede nu prebooke en HabiCave – skriv til anne@annemygind.dk eller ring og hør nærmere på +45 60 48 40 51

Til skoler og institutioner er der indgået en samarbejdsaftale med Højer møbler – kontakt Salgs- og marketingchef Mette Rønbøg for yderligere info. Tlf. +45 39390543 msr@hojermobler.dk 

kontakt