BÆREDYGTIGHED

Bæredygtighed er et aktiv gennem udviklingen af alle de produkter vi arbejder med, og afgørende for valg og beslutninger på alle niveauer. Herved er der fokus på hvilke bæredygtige kriterier i produktets livscyklus der er mulige at indfri indenfor; designet, konceptet, materialet, produktionen, logistik/afsætning, brugsperioden og bortskaffelsen. 

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED OG DE 3 BUNDLINJER

Mennesket, Planeten og Profitten, er væsentlige ved udvikling af vores design. Produktet skal skabe værdi hos brugeren, have en bæredygtig historie, og i sidste ende også bidrage til at skabe et rentabelt produkt og en levedygtig forretning. 

 

MENNESKET 

Vi har stor interesse i menneskelig trivsel, sansepåvirkninger, velvære og livskvalitet. Vi synes det er interessant, at designe produkter og omgivelser, der kan medvirke til at øge og sikre vores trivsel.

Produkterne vi designer udvikles ofte i Co-creation med brugerne, for at sikre brugerforståelse, ejerskab, optimal anvendelsesmulighed, og for at sikre at behovet, egnethed og levetid for produktet indfries.

 

PLANETEN OG PRODUKTET

Det er for os vigtigt, at produktet i videst muligt omfang udvikles i bæredygtige materialer, og med øje for en bæredygtig produktlivscyklus.

Der er ved udviklingen af de projekter vi arbejder med fokus på; produktion i bæredygtige omgivelser, på CSR, og på produktets levetid, vedligehold og bortskaffelse. I mange projekter har vi et fælles fokus på FNs 17 Verdensmål, og muligheden for at produktet kan opnå svanemærkning.

PROFITTEN  

Gennem design og materialevalg arbejder vi med at fremtidssikre vores produkter, så holdbarheden sikres, hvilket udskyder geninvesteringer hos forbrugeren. Så vidt muligt samarbejder vi med danske underleverandører, det sikrer mindre transport, og sikrer danske arbejdspladser. Slutteligt er det naturligvis væsentligt at udviklingen af møblet bliver profitabelt for underleverandører, kunder og vores fremtidige samarbejde.