PRODUKTBESKRIVELSE

DollerUP chair er en multifunktionel spise- og loungestol, som med sin kurvede silhuet er opkaldt efter den midtjyske by Dollerup. 

DollerUP Chair er den pladsbesparende stol, som passer perfekt til dit udemiljø. DollerUP fungerer både som Lounge- og spisebordsstol og kan let tilpasses efter dit behov. Den består af slidstærke og vejrbestandige materialer, der er egner sig til det hårde skandinaviske vejrforhold.

MATERIALET

Egetræ
Stolen er udarbejdet i FSC certificeret massivt røget egetræ, som stammer fra europæiske skove. Al træet er håndsorteret og kun det bedste træ er udvalgt til produktion af DollerUP Chair.

Tekstil
Der er anvendt et ”smart garn PVC” til DollerUPs sædehynde. Materialet er specifikt udviklet til udendørsbrug og har en høj slidstyrke og lysægthed. Tekstilet er primært fremstillet af genanvendte materialer. Dette betyder at tekstilet er egnet til de skandinaviske vejrforhold og mister ikke farven over tid. Herudover er ”smart garn PVC’en” vandledende hvilket gør at den kan stå ude i alt slags vejr og er hurtigtørrende.

Metal
Alt stål er rustfrit stål, som er syrefast til de ”blanke” dele, Herudover anvendes stål som er pulverlakeret til de sorte dele på stolen, dette giver et elegant udtryk og lang holdbarhed til stolen.