BAGGRUND & TANKEN BAG

En master i bæredygtighed & industrielt design samt bacheloruddannelse i mode/tekstildesign, kombineret med 20 års erhvervserfaring som selvstændig har givet stor teoretisk, faglig og praktisk ballast.

… design skal gøre en forskel for brugeren og tilgodese miljøet

Gennem årene har Anne Mygind i sit design arbejdet med brugsegenskaber, produktionsoptimering og bæredygtighed på flere niveauer. Kendetegnene for Anne Myginds design har altid været at udvikle produkter, der kombinerer en flot æstetik, med en gennemført funktionalitet – ”produkter der gør en forskel for brugerne”.

…designs som er målrettet markedet

“Jeg synes, det er spændende at arbejde med designudvikling/ideprocessen – hvor brugerens adfærd og markedets behov analyseres, at se på i hvilken kontekst produktet skal indgå. Med de indsigter og den viden udvikler jeg i samarbejde med kunden og underleverandører designs, som er målrettet brugeren og markedet, designs som løbende i processen får tilført Skandinavisk æstetik.”

…jeg lever af samarbejder, og arbejder helst med input fra andre

“Som person er jeg et livsglad og udadvendt menneske, der elsker udfordringer, ny læring og udvikling. Samtidig er jeg i mit arbejde fleksibel, målrettet, vedholdende, struktureret og resultatorienteret.”

mission

At designe funktionelle og bæredygtige produkter der medvirker til at øge menneskelig trivsel – Produkter der giver mening for forbrugeren.

Vision

At være det foretrukne valg for kunden, der søger en specialist til design og udvikling af bæredygtige produkter og møbler der øger menneskelig trivsel og sikrer en renere planet.